Home > Uncategorized > River Runner 120 – Times into Braeburn

River Runner 120 – Times into Braeburn

February 23, 2014 Leave a comment Go to comments

Here is a first official update with run times to Braeburn. First teams are on their way back to the Hot Springs already! Expected arrival of the winner sometime after 5am.

Bib – Name – Time out THS – Time in B –  Run Time – Earliest Time out B

4 – William Kleedehn- 13:10 – 18:20- 5h 10min- 00:38am
8 – Gerry Willomitzer- 13:18- 18:54- 5h 36min- 1:04am
12 – Magnus Kaltenborn- 13:26- 19:35- 6h 09min- 1:37am
13 – Marine Gastard- 13:28- 19:47- 6h 19min- 1:47am
6 – Ed Hopkins- 13:14- 19:38- 6h 24min- 1:52am
3 – Jason Biasetti- 13:08- 20:04- 6h 56min- 2:24am
7 – Gustav Sakshaug- 13:16- 20:12- 6h 54min- 2:24am
9 – Nathaniel Hamlyn- 13:20- 20:30- 7h10min- 2:38am
2 – Tamra Reynolds- 13:06- 20:18- 7h12min- 2:40am
1 – Maren Bradley- 13:04- 20:18- 7h14min- 2:42am
5 – Brian Wilmshurst- 13:12- 21:11- 7h 59min- 3:27am
11 – Jacob Heigers- 13:24- 21:50- 8h 26min- 3:54am
10 – Simi Morrison- 13:22- 22:27- 9h 05min – 4:33am

Advertisements
  1. David Musselwhite
    February 24, 2014 at 9:35 am
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s